Reenactor rollespil

Der findes i udlandet, specielt i England og Rusland, et større antal reenactor grupper og organisationer. I Danmark findes der en del små grupper og nogle enkelt større organisationer, en af dem:

http://reenactors.dk

Skriver om sig selv: Regimentet er en dansk reenacmentgruppe, der portrætterer forskellige enheder i den tyske hær, der havde betydning for Danmark under Anden Verdenskrig. Vi portrætterer primært den tyske hær fra perioden 1940 (Invasionstyrkerne) til midt- senkrigs 1943-45 i Danmark. Vores uniformer spænder vidt fra den menige soldat til den højt dekorerede officer.

Anden verdenskrig reenactors

Regimentet er en anden verdenskrig reenactment gruppe som portrættere de tyske soldater som havde direkte eller indirekte betydning for Danmark under besættelsen

Værnemagten

Den tyske hær også kaldet værnemagten bestod af forskellig militær enheder. Herunder hæren, luftvåbnet og marinen. Besættelsen af Danmark under anden verdenskrig var i perioden 1940-45.

Tyske soldater

Regimentet portrættere de tyske soldater ned til mindste detalje. Både mht. til uniformerne og udstyret. Vi bestræber os at gengive det korrekt billede af en tysk soldat under besættelsen i Danmark under anden verdenskrig.

Man gør opmærksom på, at der IKKE er tale om politisk aktivitet men en facination af rollespillet og den militærhistoriske udvikling og strategi.

foto foto foto foto

Foto fra reenactor gruppens hjemmeside

Foto fra reenactor gruppe i Sverige
foto